Gezondheidspraktijk Vitalis Gezondheidspraktijk Vitalis Gezondheidspraktijk Vitalis Gezondheidspraktijk Vitalis Gezondheidspraktijk Vitalis

GRATIS online introductiecursus Energiebalans voor mama’s!

Mijn hart maakt altijd een sprongetje wanneer er inspirerende personen op mijn pad komen. Zo ook Nanne met haar Goed Leven Academie. Wat is zij een voorbeeld voor veel moeders! Wil jij meer weten? Lees dan snel verder… Nanne aan het woord:

Nanne: ‘Ik wilde alles goed doen, maar ik was zo moe.’

Als moeder van jonge kinderen vond ik het leven zo pittig. Want ik wilde alles goed doen: een goede moeder zijn, mijn werk toegewijd doen, een liefdevolle partner zijn, werken aan mijn gezondheid, en ik wilde er ook nog leuk uitzien. Maar het was zoveel! En ik was zo moe…

Ik bleek een chronische ziekte te hebben. Een heftige diagnose, maar het nodigde mij ook uit om goed voor mijzelf te zorgen en te leven vanuit mijn hart. Los van de verwachtingen van anderen.

Balans
Na een leerzame ontdekkingsreis langs mindfulness, meditatie, coaching en Pilates ben ik heel blij dat ik nu een goede balans heb gevonden in mijn leven.
Ik voel me uitgerust, energiek en goed in balans. En voor mijn goede gezondheid voel ik intense dankbaarheid.
En daarvoor heb ik niet hele ingewikkelde dingen gedaan, maar heb ik vooral mijn mindset veranderd. Prioriteiten leren stellen. En kleine, maar krachtige aanpassingen gedaan in mijn dagelijkse leven.

Energie
Weet je wat mij bijvoorbeeld enorm heeft geholpen? Dat ik geraffineerde suiker nu laat staan. Dat geeft mij zoveel meer energie! Ik zorg dat ik altijd een stuk fruit en walnoten bij mij heb, zodat ik niet meer hoef te ‘snaaien’. Ook zorg ik voor een goede nachtrust (ondanks een peuter die ’s nachts soms een feestje viert!) waardoor ik uitgerust wakker word.
Ik heb nu genoeg energie om mijn eigen bedrijf te runnen en vooral… om volop te genieten van het hier en nu! Ik kan nu in volle overtuiging goed voor mijzelf zorgen. Dit gun ik alle mama’s. Daarom heb ik een online programma gemaakt om mijn kennis te delen.

Wil jij meer rust in je hoofd? Uitgerust wakker worden? Meer genieten van het hier en nu?

Dan help ik je graag op weg met de GRATIS online introductiecursus Energiebalans voor mama’s!
Daarin leer ik jou de eerste tools waarmee jij goed in balans kunt komen.
We starten vrijdag 18 augustus! Hier kun je je aanmelden:

Gratis: Energiebalans voor mama’s

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.