Gezondheidspraktijk Vitalis Gezondheidspraktijk Vitalis Gezondheidspraktijk Vitalis Gezondheidspraktijk Vitalis Gezondheidspraktijk Vitalis

Consulten & meer

Gezondheidspraktijk Vitalis staat voor de gezondheid van het hele gezin via de orthomoleculaire therapie. Volwassenen en kinderen kunnen met allerlei gezondheidsklachten terecht, denk onder andere aan vermoeidheid, allergieën, darmproblemen, hyperactiviteit, chronische hoofdpijn en fibromyalgie. Lees ook mijn ervaring met fibromyalgie. Samen bespreken we een op maat gemaakte therapie voor de gezondheidsklacht(en). Voor diverse vragen over voeding is Gezondheidspraktijk Vitalis ook het juiste adres.
Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op*.

Prijzen
Hieronder de prijzen die ik vraag voor mijn hulp bij specifieke klachten, deze prijzen zijn inclusief 21% btw.

Eerste consult max. 90 minuten (intake)
> of persoonlijke uitleg wikkeltherapie
In de praktijk of online
€ 79,00
Consult max. 45 minuten
> dit betreft een vervolgconsult of een informatief algemeen gesprek m.b.t. voeding (bij expliciete gezondheidsklachten starten we met een intake)
In de praktijk of online
€ 60,00
Eenmalig advies per email / beantwoorden van een email € 25,00
Food Check

€ 42,50
Food Detective, overgevoeligheidstest

€ 98,00
Gevarieerde maaltijdplanner voor vijf dagen klein

€ 30,00
Gevarieerde maaltijdplanner voor vijf dagen groot

€ 37,50
Lezingen

€ op aanvraag

Vergoeding mogelijk
Doordat ik lid ben van de beroepsvereniging MBOG, is het mogelijk om een deel van de consult kosten terug te vragen bij de verzekering. In de meeste gevallen is dit enkel van toepassing bij een aanvullende verzekering. Ga bij uw eigen verzekeraar na wat de voorwaarden zijn. Het MBOG is een afkorting van “Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde”.

Afspraak afzeggen
Een afspraak afzeggen is tot 72 uur van te voren kosteloos, daarna bereken ik 50% van het tarief door. Bij afzegging binnen 24 uur wordt er 75% van het geplande tarief in rekening gebracht.